4 ledige stillinger i SmiS!

Vil du jobbe i SmiS? Da har du en gyllen mulighet nå! Vi trenger fire nye medarbeidere fra og med august.

Studentmediene i Stavanger (SmiS) har vært studentenes talerør siden 1977. I 2017 ble papiravisen erstattet med et magasin som kommer ut to ganger i semesteret, og en større satsing på nett. Etter et semester med mange forandringer trenger vi nå nye medarbeidere i administrasjonen og redaksjonen.

Vi ser etter dyktige medarbeidere, som ønsker å være med på å forme, utvikle og produsere innhold for SmiS. Vi leter etter engasjerte, selvstendige, ansvarsfulle og kreative studenter som har lyst til å være med å skape noe nytt og holdbart i organisasjonen.

Ansvarlig redaktør
Som ansvarlig redaktør er du daglig leder i SmiS, og har det totale ansvaret for alt innhold som blir produsert. Du har også arbeidsgiveransvar for dine medarbeidere og ansvaret for alle bidragsytere i organisasjonen. Stillingen innebærer en del administrative oppgaver, som ansvar for økonomi, søknad til Velferdstinget, kontakt med trykkeriet og generelt sørge for at alt det organisatoriske er i orden slik at det redaksjonelle går slik det skal.

Som ansvarlig redaktør må du regne med å være litt potet. Du skriver saker, organiserer, har kontakt med kilder og samarbeidspartnere, legger til rette og følger opp bidragsytere, produserer dokumenter, holder styremøter og redaksjonsmøter og skriver saksskjema, for å nevne noen. Stillingen innebærer stort ansvar, men har også en stor fordel. Du kan selv forme SmiS slik du mener er best, og du vil få stor påvirkningskraft på alt som skjer i organisasjonen. I tillegg er dette briljant arbeidserfaring på flere plan!

Dette er en stilling på 50 prosent, og blir honorert med 8000 kroner i måneden.

Krav til søker
– Må ha journalistisk erfaring
– Du må være initiativrik, ansvarsfull og selstendig

Nettredaktør
Som nettredaktør har du ansvaret for SmiS’ Instagram og Facebook-side samt ansvar for å produsere små klikksaker hver uke. Redaktøren har også ansvaret for å lage strategier og planer for Facebook og Instagram, og oppdatere nettsidene. Du vil få jobbe sammen med en webutvikler i samarbeid med ansvarlig redaktør for å videreutvikle nettsidene. Stillingen innebærer også å korreturlese faste nettspalter og saker som skal legges ut.

Stillingen er honorert med 1500 kroner i måneden, fra og med august til og med mai.

Krav til søkere
– God kjennskap til Instagram og Facebook
– Erfaring med journalistisk arbeid
– Du må være ansvarlig og selvstendig.

Kulturredaktør
Kulturredaktørens oppgave er å produsere nyhetsartikler til nett på ukentlig basis samt å produsere lengre reportasjer til magasinet. Redaktøren har ansvar for å holde kontakt med samarbeidspartenere, skaffe innslipp til bidragsytere og lage oversikt over konserter og kulturelle arrangementer.

Stillingen innebærer ansvar for og oppfølging av bidragsytere, administrative oppgaver, møtevirksomhet og korrekturarbeid før magasinet kommet ut. Redaktøren har ansvaret for kultursaker til nett og magasin, og vil jobbe tett sammen med ansvarlig redaktør og de andre i redaksjonen. Stillingen er honorert med 2000 kroner i måneden, fra og med august til og med mai.

Krav til søkere
– Erfaring med journalistisk arbeid
– Interesse for lokalkultur
– Du må være ansvarlig og selvstendig

Økonomi- og annonseansvarlig
Økonomi- og annonseansvarlig har ansvaret for budsjett, regnskap (i samarbeid med regnskapsfører), selge annonseplasser på nett og magasin, holde kontakt med annonsører og opprettholde kontakt med disse samt å ha god oversikt over SmiS’ økonomi.

Stillingsinnehaveren har en viktig rolle i SmiS, da inntektene vi får fra annonsesalg avgjør hvor mange honorerte stillinger vi kan ha i organisasjonen. Stillingsinnehaveren vil jobbe tett med ansvarlig redaktør, og vil ha veldig fleksibel arbeidstid.

Stillingen er honorert med en grunnlønn på 1000 kroner samt provisjonslønn basert på annonsesalg til både magasin og nett. Her er det mulighet for å tjene en del penger.

Krav til søkere
– God forståelse for økonomi
– Må være samarbeidsvillig og ansvarsfull
– Du må være ansvarlig og selvstendig

Har du spørsmål rundt en eller flere av stillingene? Ta kontakt med ansvarlig redaktør Pernille Sivesind Thomsen på smis@smis.no eller 48140534.

CV og søknad sendes til smis@smis.no.

FRIST: Mandag 8.mai 2017.

Posted in Nyheter and tagged , , , .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.