ØSF ble historiske

Studentorganisasjonen vant «Begeistring»-prisen.

Tekst: Geir Søndeland. Foto: Kristoffer Bakkejord.

Historiens første «BegeistRings»-pris gikk til Økonomistudentenes forening (ØSF). Jublende glade mottok de en statuett og en pengepremie på 20.000 kroner etter å ha slått Tekna og Pål Karstensen fra Studentmediene i Stavanger (SmiS) i finaleheatet. Prisen ble delt ut under Ugås åpningsdag ved Universitetet i Stavanger (UiS) 10. mars.

– Nå er vi bare utrolig glade, sier ØSF-lederen Anne Marit Aarekol Dahle, som mottok prisen på vegne av ØSF.

Den 19-årige ØSF-lederen fra Bergen var snar med å dele æren for seieren med hennes forgjenger Stina Kommedal og de andre i ØSF.

– Jeg kom fra Bergen i fjor for å studere i Stavanger og ble tatt imot med åpne armer av ØSF-gjengen under fadderukene. De begeistret meg, og nå skal vi fortsette å begeistre andre, sier Aarekol Dahle til SmiS.

– Overveldende respons

Bergensen var overrasket over det store presseoppbudet i anledning prisutdelingen:

– Ja, det er helt overveldende. Jeg håper dette setter ØSF på kartet og bidrar til at andre vil være med i organisasjonen. Samtidig håper jeg at vi kan være et forbilde for andre, sier Aarekol Dahle.

– Dette er helt sykt og utrolig kjekt. Vi føler vi har jobbet ganske jevnt og trutt siden starten i 2006. Vi har fokusert faglig og på miljøet blant økonomistudentene. Pengene vil vi bruke på dem, sier avtroppet ØSF-leder Stina Kommedal.

– «Sykt gode» kandidater

Juryen besto av nestleder Kathe-Mari Solberg Hansen i Studentorganisasjonen (StOr), prorektor Egil Gabrielsen ved UiS, studentprest Stefan Emmerhoff og kommunikasjonssjef Benedicte Titlestad ved Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS).

– Alle kandidatene i finaleheatet var «sykt gode» kandidater, men avgjørelsen fra juryen var enstemmig. Nå håper vi at dette skal skape ringvirkninger og at prisvinnerne og andre kan se at det nytter, sier Titlestad, som allerede ser frem til fremtidige prisutdelinger:

– Prisen er kommet for å bli. Det er kjekt å se den gleden prisvinnerne utviste, sier hun.

Posted in Nyheter.

3 Comments

  1. GRATULERER!

    Gratulerer så mye til alle medlemmer av ØSF! Dette er vel fortjent! Dere skaper stor begeistring i deres arbeid! Stå på videre!

    :)

  2. Gratulerer folkens! Dere har vist et kjemeengasjement og det skal dere være stolte av. Hura for dere.

    -Mattis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.