Hardrock til folket

Det ble behov for mer vann på publikum.

Tekst og foto: Simon Gade Olsen

Et fullspekket Folken viste sin store enusiasme for oppvarmingsbandet Executive Suite som varmet opp for Skambankt med metall; humør og temperatur steg blant et forventningsfullt publikum.

Publikum ventet tålmodig i over 20 minutter på at Skambankt skulle vise seg, men ble langt fra skuffet. Selv før sceneteppet ble trukket til side kunne det høres taktfaste rop for at Skambankt skulle komme på scenen.

Så entret Skambankt og tok balletak på  publikum fra første låt; «Vår Bør».

Gutta i bandet viste seg fra sin beste side og fikk umiddelbart god kontakt med ihuga Skambankt fans. Det virket  som om det hele skulle vare evig.

De fleste stod trofast med hendende i været i takt med musikken og lot seg rive med. De vrikket seg i takt med musikken, og hadde sikkert begynt å danse dersom det hadde vært plass.

Da «Malin» og «O Desverre» ble framført, kokte det i salen. Vaktene måtte kaste vann på publikum for å kjøle dem ned litt. Etter hvert hjalp også vokalisten til.

Vokalist og gitarist Winterstø gjorde en utmerket jobb som bindeledd mellom bandet og publikum, og hentet opp en fan opp for å være med og telle ned til neste sang. Med det steg stemningen enda et hakk nærmere taket. Og det ble behov for mer vann på publikum.

Etter ett ekstranummer stod man der – våte og svette og lurte på når neste Skambankt-konsert skulle være.

Posted in Konsertanmeldelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.